Dealer aangehouden na anonieme tips in Wolvega

Archieffoto 112Stellingwerf

WOLVEGA – Een dealer van harddrugs is naar aanleiding van meerdere anonieme tips woensdag in de kraag gevat in Wolvega.

Tijdens het controleren van de persoon zijn er naast een aanzienlijk geldbedrag ook pony packs aangetroffen met daarin vermoedelijk cocaïne. De dealer heeft een nacht in het cellencomplex in Leeuwarden mogen doorbrengen. Het Openbaar Ministerie zal binnenkort uitspraak doen.

Meld Misdaad Anoniem
De politie bedankt via social media de anonieme tipgever(s) die het opsporen van de dealer mogelijk hebben gemaakt. De tips zijn binnengekomen via MMA (Meld Misdaad Anoniem), kortweg M. . M. is het onafhankelijke meldpunt waar je anoniem informatie kunt geven over criminaliteit. Je kunt bij M. melden over bijvoorbeeld de productie en handel van drugs, geweldsdelicten, overvallen, brandstichting, wapen- of mensenhandel. Maar ook met informatie over fraude en corruptie kun je bij M. terecht. Elk stukje informatie, hoe klein ook, kan het verschil maken. Wij zorgen ervoor dat de informatie bij de politie en andere opsporingsinstanties terechtkomt, maar dat jij als melder onbekend blijft.

Heeft u het vermoeden of weet u of er iemand drugs dealt meld dit bij misdaad anoniem 0800-7000. Kijk voor meer informatie over M. de video hier beneden of op de website van Meld Misdaad Anoniem.